Du har nu muligheden for at få en rabatkupon* på DKK 100 til brug ved køb af bla. Foliatec Kalibermaling, Philips autopærer, K&N filtre, gummimåtter, bilplejeprodukter og meget mere

Hvorfor?

Vi vil gerne oprette et galleri med billeder af bremser på BilligKalibermaling.dk, så andre brugere kan blive inspireret, når deres bremser skal males. Derfor vil vi gerne belønne dig med en rabatkupon på 10% DKK 100 hvis du sender billeder af dine nymalede bremser.

Hvordan?

Køb en Foliatec kalibermaling her på siden, og send mindst 8 forskellige billeder** af dine bremser og vi kvitterer med en rabatkupon på 10% DKK 100 som kan bruges ved dit næste køb. Se herunder, hvilke steder du kan få rabat.
Det må gerne være billeder af bremserne inden hjulene er monteret, efter hjulene er monteret og på afstand, så man også kan se bilen, men det er op til dig.

Billederne sendes til mailadressen som står nederst på denne side i feltet Butiksinformation

Hvor?

Rabatkuponerne udstedes af BilligKalibermaling (til køb af kalibermaling), Lygtesans.dk (til køb af pærer) eller Stylingshop.dk (til køb af skilte eller biludstyr), alt efter hvilket produkt du ønsker rabat på.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Med venlig hilsen
BilligKalibermaling.dk

*Rabatkuponen gælder for 1 produkt, er aktiv i 3 måneder og kan ikke bruges med tilbagevirkende kraft.

** Billederne skal være af en ordentlig kvalitet og det skal være billeder af den farve kalibermaling som du har købt af os. Vi forbeholder os retten til ikke at godkende billederne, såfremt kvaliteten er dårlig.

Bremser-malet-med-Foliatec-Kalibermaling